Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!



Το Μυγα-Micho εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά στον προστάτη της, που γίνεται σήμερα 90 χρονών!

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποτελεί την πρώτη επιστημονικά τεκμηριωμένη εξελικτική μετάλλαξη δεινοσαύρου σε ανθρωποειδές. Το φαινόμενο Μητσοτάκης ανατρέπει ριζικά τη Θεωρία του Δαρβίνου και δημιουργεί έντονο σκεπτικισμό σε διεθνείς ακαδημαϊκούς κύκλους βιολόγων και παλαιοντολόγων.

Πληροφορίες για την εμφάνισή του δόθηκαν για πρώτη φορά με την αποκρυπτογράφηση του δίσκου της Φαιστού από Καναδούς μελετητές το 1993. Το φαινόμενο Μ. φέρεται να εμφανίστηκε στην Κρήτη λίγο μετά την έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας(ή λίγο πριν) και το συνακόλουθο τσουνάμι. Πιθανότατα ανασύρθηκε από το βάθος της θάλασσας όπου διέμενε μαζί με άλλα παρόμοια πλάσματα απομεινάρια της Ιουρασικής περιόδου, γεγονός, που επιβεβαιώνεται κατά τους θερινούς μήνες όταν για ελάχιστα λεπτά εξαφανίζεται υποθαλάσσια κατευθυνόμενος προς την αρχική του κατοικία. Κάθε ελπίδα, όμως, για παραμονή του εκεί εξανεμίζεται λίγο αργότερα όταν αναδύεται και πάλι στη θαλάσσια επιφάνεια. Το είδος Μ. έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής, με αυγά ή διχοτόμηση, όταν ζευγαρώνει με παρόμοια πλάσματα (βλ.λ. Μαρίκα Μητσοτάκη). Ορισμένοι απόγονοί του όμως (βλ.λ. Ντόρα) εικάζεται πως προέκυψαν με την διαδικασίας της εκβλάστησης, η έναρξη της οποίας σηματοδοτείται από μια μηχανική παλληνδρομική κίνηση των ώμων προς τα πάνω. Ως εκ τουτου διατηρούν αναλλοίωτα κοινά χαρακτηριστικά και μπορούν να επιβιώσουν στο ίδιο περιβάλλον. Τρέφονται καταναλώνοντας σάρκες από παρεμφερή όντα όπως η παλαιολιθική οικογένεια Papandreicus Americanensis ή η συνομοταξία πρωτοθηλαστικών Caramanlius Damalensis.

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία.

http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82

Ελπίζω να μην πέσει το Blogger μετά από αυτό...

Micho de la Mousia